Skip to content
WAYKE DEALER IORDNINGSTÄLLANDE

Effektivisera dina arbetsflöden 

Med Wayke Dealers modul för iordningsställande ger vi dig möjlighet att börja jobba med effektivisering av flödet från ankommande bil till att bilen är redo för försäljning. Du får stenkoll på ledtiderna och kan direkt upptäcka och identifiera flaskhalsar med modulens stöd för flödeshantering. Resultatet är sänkta lagerdagar per bil vilket ger en ökad lönsamhet.

  • Effektiviserade processer
  • Minskade ledtider
  • Ökad lönsamhet

Funktioner i Dealer Iordningställande

dealer-paketering-berikning-med-bilens-specifikation

Anmärkningar

Med hjälp av Dealers stöd för anmärkningar får du fullständig kontroll över bilens skick. Oavsett om du integrerar med testverktyg eller utför manuellt arbete, ger detta kraftfulla verktyg dig snabbt och effektivt en detaljerad översikt över eventuella defekter på fordonet. Med hjälp av bilder och kostnadsuppskattningar kan du snabbt och noggrant bedöma bilens tillstånd.

tekton-O_ufcLVTAYw-unsplash-1

Åtgärdshantering

Dealers funktionalitet för åtgärder garanterar att du kan arbeta enhetligt och strukturerat med åtgärder av dina anmärkningar. Dra nytta av automatiseringens kraft genom att få automatiska förslag på åtgärder.

dealer-paketering-finansiering

Planeringsverktyg

Effektiv planering är nyckeln till att minska lagerdagar. Med Dealers planeringsverktyg kan du optimera tiden för iordningställandet av bilen. Det möjliggör även att flera stationer kan arbeta med åtgärder på bilen samtidigt.

dealer-paketering-forsakring

Genomförande

Följ bilen genom hela processen och upptäck direkt om en bil fastnar. Genom plattformens notifieringsflöde övervakas varje bil och om något avviker något från planeringen notifieras rätt person i tid för att snabbt kunna agera.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer och svarar på alla dina frågor kring Wayke Dealer eller någon annan av våra tjänster.

 
profile
Anton Johannesson
Head of Sales

Tel: 073 814 54 64
Epost: anton.johannesson@wayke.se