Skip to content
PARTNERPROGRAM

Tjänster  för Bilhandlare

Vi hjälper dig som bilhandlare att digitalisera din affär med innovativa tekniklösningar speciellt anpassade för bilbranschen. Vi erbjuder en unik kombination av teknik, kunskap och insikter som stärker din digitala närvaro, maximerar dina bilaffärer och optimerar hela kundresan.

dealer-paketering-begagnatgaranti
Car-list-Wayke-dealer-1

Wayke Dealer – Plattformen för hantering av bilar

Med Wayke Dealer får du en plattform skräddarsydd för bilbranschen. Plattformen effektiviserar hela processen – från inköp och iordningställande, till paketering, publicering och försäljning. Plattformen ger dig alla verktyg du behöver för att optimera din digitala närvaro, bli mer resurseffektiv och maximera dina bilaffärer.

Wayke i siffror
1.3M

Slagningar i Waykes
värderingsverktyg (2023)

299K

Fordon som hanterades i
plattformen (2023)

321K

Antal publicerade bilar på
wayke (2023)

Wayke Marketplace – Högkvalitativa bilannonser

Wayke Marketplace är en digital marknadsplats för bilbranschen, med över 1,5 miljoner besök per månad och 80% av annonsutbudet från auktoriserad handel. På vår digitala marknadsplats kan du annonsera dina bilar på dina egna villkor, mot målgrupper som tittar på, letar, väljer, hittar, värderar, säljer, köper eller byter bil.

 

Skärmavbild 2024-05-07 kl- 16-30-16-1
cars-list-website-purple

Wayke Website – Din digitala bilhall

Med Wayke Website får du en webbplats med bilar i lager, helt anpassad för bilbranschen. Här kan du skapa en användarvänlig och lättnavigerad webbplats som både stärker varumärket och ger dig full kontroll över innehåll och layout. Vår framtidssäkra SaaS-lösning utvecklas kontinuerligt med den senaste teknologin, med nya funktioner som enkelt kan implementeras.

michael-fousert-a7WIJiOZDO0-unsplash-1

Wayke Trader – Leads till privatpersoner som är säljredo

Varje månad får vi in tusentals förfrågningar på wayke.se från privatpersoner som vill sälja sina bilar. Med vår tjänst Wayke Trader får du kvalitativa leads till privatpersoner som är säljredo. Du väljer själv inköp efter dina specifika behov och önskemål, som exempelvis bilmodell eller avstånd till säljaren.

Wayke Liveshopping – Boosta engagemanget online

Wayke utforskar ständigt nya digitala format. Wayke Liveshopping är en av våra populära kanaler vid aktivering av nya modeller, eller delar av lagret som behöver en extra push. Genom personliga och interaktiva sessioner kan du som bilhandlare engagera potentiella köpare, erbjuda detaljerad information och bygga förtroende i realtid, vilket expanderar målgruppen geografiskt och ökar produktvisningar markant.  

icon-heart-purple

Praktisk bil för en stor familj som vår!

icon-movil-purple

Hur lång är räckvidden?

Paid Social – Träffsäker annonsering på Facebook & Instagram

Som partner till Wayke gör vi det möjligt för dig som bilhandlare att annonsera ditt befintliga lager från den auktoriserade handeln på Facebook och Instagram. Tack vare Waykes integrationer med Meta, i kombination med vår besöksdata, kan vi pricka väldigt rätt med annonser och skapa kampanjer som levererar höga CTR-nivåer och mängder av heta leads.

Relaterat innehåll

Kraftig ökning av bilköp online
Kraftig ökning av bilköp online

Andelen svenskar som klickar hem skor, kläder, kosmetika eller elektronik har ökat lavinartat de senaste åren. Bilbranschen har länge...

Agentmodellen från BMWs perspektiv
Agentmodellen från BMWs perspektiv

Från 1 januari 2024 är BMW Northern Europe live med sin direktförsäljning av MINI på den svenska marknaden. Det som är unikt för dem är att...

Därför bör du ha en hemsida anpassad för bilförsäljning
Därför bör du ha en hemsida anpassad för bilförsäljning

92% av bilköparnas köpresa sker online och över 60% av bilköparna besöker bilhandlarens webbplats innan de genomför ett köp. Sedan pandemin...

Wayke på plats 24 på Breakits lista
Wayke på plats 24 på Breakits lista

Wayke hamnar på plats 24 på Breakits lista över "Sveriges 40 mest lönsamma onoterade techbolag – som trotsar de tuffa tiderna".

Årets mäktigaste kvinnor i bilbranschen 2023
Årets mäktigaste kvinnor i bilbranschen 2023

Den 31 augusti bjöd Wayke tillsammans med MRF & Tidningen Motorbranschen in till ett event på Audi Studios i Stockholm där de mäktigaste...

Hur viktiga är begagnatgarantierna egentligen?
Hur viktiga är begagnatgarantierna egentligen?

När vi frågar besökare på wayke.se vad som får dem att känna trygghet vid ett bilköp stavas det garantier. När nu även bilbranschen tar...

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi tillsammans kan stärka din position som bilhandlare och öka försäljningen av dina bilar.

profile
Anton Johannesson
Head of Sales

Tel: 010-898 97 69 

Epost: anton.johannesson@wayke.se