Skip to content
WAYKE DEALER PAKETERING

Optimera dina bilannonser

Med Wayke Dealers tjänst för paketering kan du säkerställa att bilannonser paketeras och presenteras på bästa möjliga sätt.

  • Ökad varumärkesupplevelse
  • Optimerade bilannonser
  • Automatisk berikning

Funktioner i Dealer Paketering

Se till att dina bilannonser är optimerade och välpaketerade med relevant innehåll.

dealer-paketering-berikning-med-bilens-specifikation

Berikning med bilens specifikation

Alla bilar som publiceras via vår plattform berikas med relevant information, med upp till 250 datapunkter, för att kunden ska få en så transparent bild som möjligt av bilen. Genom flera integrationer med både tillverkare och andra externa datakällor tillhandahåller vi en av marknadens mest innehållsrika databaser för berikning av fordon. 

dealer-paketering-mediahantering

Mediahantering

Skapa professionella annonser och få dina bilannonser att sticka ut ur mängden. Genom att utnyttja verktygen för 360-bilder och video i Wayke Dealer kan du erbjuda besökare den bästa möjliga upplevelsen av dina bilar. Du kan även integrera externa medieverktyg i Dealer för en ännu bättre och smartare användning. 

dealer-paketering-finansiering

Finansiering

Exponera finansbolagen du samarbetar med och anpassa villkoren på egen hand. I Dealer kan du enkelt välja vilket finansbolag som passar en specifik bil, eller presentera flera finansalternativ. Dina inställningar syns sedan automatiskt på wayke.se och i andra plattformar där du använder Waykes teknologi, som din egen webbplats eller generalagents lagersida.

dealer-paketering-forsakring

Försäkring

Integrera ditt försäkringserbjudande direkt i dina bilannonser. Dealer integrerar med marknadsledande försäkringsbolag och säkerställer att varje försäkringsalternativ är skräddarsytt för individ och fordon, vilket ger en personlig och pålitlig upplevelse för kunden. 

dealer-paketering-begagnatgaranti

Begagnatgaranti

Genom att erbjuda begagnatgaranti kan du ge dina kunder ökad trygghet och förtroende i samband med bilköpet. Företag som använder begagnatgarantier i sin marknadsföring förbättrar helhetsupplevelsen av bilköpet, vilket också stärker ditt varumärke.

dealer-paketering-utrustningslistor

Utrustningslistor

Skapa dina egna skräddarsydda utrustningslistor som du enkelt sedan kan applicera när du skapar din annons. Välj om du vill skapa en generell lista, eller flera olika anpassade för varumärken och modeller.

dealer-paketering-tillbehor

Tillbehör

Öka merförsäljningen och stärk köpupplevelsen genom att visa upp relevanta tillbehör i dina bilannonser. I Dealer kopplas automatiskt rätt tillbehör till rätt fordon.

dealer-paketering-varudeklaration

Varudeklaration

I Dealer får du som användare stöd för att efterleva branschens överenskommelser med Konsumentverket om kravet för varudeklaration på fordon, såväl fysiskt som digitalt. 

dealer-paketering-prisskylt

Prisskylt

Stärk ditt varumärke genom att ha en personlig prisskylt. Du väljer vilka datapunkter som ska inkluderas på prisskylten, samt färg, typsnitt och logotyp. Vi hjälper dig även att lägga till produktspecifikationer och ladda upp prisskylten i Dealer.

dealer-paketering-kop-online

Köp online

66% av alla som letar bil online är beredda att klicka hem en bil online. Därför är det en god idé att aktivera Köp online-funktionen som ett ytterligare alternativ för kunden att konvertera. Du som handlare får då en order serverad med inbyte, finansiering, försäkring, tillbehör och eventuell hemleverans.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer och svarar på alla dina frågor kring Wayke Dealer eller någon annan av våra tjänster.

profile
Anton Johannesson
Head of Sales

Tel: 073 814 54 64
Epost: anton.johannesson@wayke.se