Skip to content
WAYKE DEALER INKÖP

Optimera din inköpsprocess 

Wayke Dealers inköpsmodul ger dig som återförsäljare möjlighet att effektivt hantera din inköpsprocess. Modulen erbjuder stöd för inköpskalkyler på varje enskild bil där du får beslutsstöd för att maximera marginalerna för varje potentiellt inköp.

  • Optimerad inköpsprocess
  • Marknadsledande beslutsstöd
  • Effektiva arbetsflöden

Funktioner  i  inköpsmodulen

Värdering (3)

Värdering med Fordonskollen

Med Fordonskollen får du marknadens bästa beslutsstöd när det kommer till inköp. Registreringsnummer och miltal är allt som behövs för att få ett föreslaget marknadspris på en bil. 

Fordonskollen är ett AI-baserat verktyg som tar hänsyn till hundratals olika parametrar som utbud, efterfrågan och omsättningshastighet på den totala annonsmarknaden på nätet. Tillsammans med vår djupa fordonsdata presenteras en indikativ marknadsvärdering på bilen.

Med Fordonskollen sparar du tid och slipper leta efter liknande bilar på nätet. Verktyget samlar in och presenterar allt på ett och samma ställe för att ge dig bästa möjliga underlag för beslut.

Inköpskalkyl (2)

Inköpskalkyl

Dealers inköpskalkyl ger dig möjlighet att ta välgrundade inköpsbeslut. Förväntat försäljningspris, kalylkostnader och beräknad bruttovinst visualiseras på ett pedagogiskt sätt.

Vårt regelstyrda attestflöde säkerställer att organisationens inköpspolicy efterlevs. Attestflödet är fullt flexibelt och kan anpassas utifrån marginalkrav, främmande märken eller prisnivåer. 

Underlätta den interna kommunikation och öka transparensen genom att använda inköpskalkylens kommunikationsverktyg, som har stöd för både anteckningar, bilder och händelselogg. 

Integrera ditt testverktyg och få en sömlös integration där anmärkningar synkar med dina inköpskalkyler.

Inköpskontrakt

Inköpsavtal med e-signering

Effektivisera dina arbetsflöden och förbättra kundupplevelsen genom att använda Dealers stöd för inköpsavtal. Du kan anpassa dina egna avtalsmallar både sett till design och innehåll. Våra inköpsavtal integrerar med de vanligaste e-signeringsverktygen.

Mottagnings- och egenkontroll

Mottagnings -och egenkontroll

Med Dealers stöd för mottagningskontroll säkerställer du att inköpta bilar lämnas i det skick som du och bilsäljaren har kommit överens om.

Mottagningskontroller kan anpassas helt efter dina önskemål och du har möjlighet att välja om dessa ska signeras digitalt.

Integration till testverktyg

Integration till testverktyg

Vår plattform integrerar med de största testverktygen på marknaden som exempelvis BUS, Internal Cars och MRF-begtest. Vare sig du arbetar i testverktyget eller i Wayke Dealer så synkar system mellan varandra. Via testintegrationerna kan du bland annat beställa test och hantera anmärkningar.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer och svarar på alla dina frågor kring Wayke Dealer eller någon annan av våra tjänster.

profile
Anton Johannesson
Head of Sales

Tel: 073 814 54 64
Epost: anton.johannesson@wayke.se