Skip to content
WAYKE DEALER FÖRSÄLJNING

Effektiv hantering av ordrar och kommunikation 

Hantera kundkommunikation och ordrar effektivt i försäljningsmodulen i Wayke Dealer. Här kan du även genomföra kreditbedömningar och skapa digitala försäljningskontrakt online med e-signatur.

Car-list-Wayke-dealer-1
  • Tydlig överblick
  • Samlad kundkommunikation
  • Smidig orderhantering

Funktioner i Dealer Försäljning

dealer-paketering-berikning-med-bilens-specifikation

Försäljningskontrakt

Spara tid och papper genom att använda Waykes lösning för digitala försäljningskontrakt. Vår flexibla kontraktsmall kan skräddarsys efter dina önskemål när det kommer till färg och form.

dealer-paketering-mediahantering

Kreditbedömning

Förenkla kreditbedömningsprocessen och spara värdefull tid genom att låta konsumenterna göra sina kreditbedömningar online. Wayke har integrationer med de största finansbolagen.

dealer-paketering-finansiering

Orderhantering

Hantera dina ordrar direkt i plattformen. Konsumenten identifierar sig med bank-id vilket ger relevanta leads. Det finns även stöd för att hantera inbytesbil samt för att lägga till tjänster och tillbehör.

dealer-paketering-forsakring

Statistik

Få insikt i hur dina annonser presterar med enkel statistik där du kan följa allt från antal annonsvisningar till faktiska leads.

dealer-paketering-begagnatgaranti

Kommunikation

Samla all dialog med potentiella kunder från wayke.se direkt i plattformen. Hantera alla inkommande förfrågningar, och med vår integrerade chattfunktion kan du kommunicera live med intresserade kunder. Vi har integrationer med de vanligaste chattleverantörerna. 

Dessutom skapas det unika telefonnummer för varje bil, så att du enkelt kan identifiera och spåra samtalsaktiviteten för varje potentiell affär.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer och svarar på alla dina frågor kring Wayke Dealer eller någon annan av våra tjänster.

profile
Anton Johannesson
Head of Sales

Tel: 073 814 54 64
Epost: anton.johannesson@wayke.se