Skip to content
WAYKE MARKETPLACE

Platsen för dina bilaffärer

Vår marknadsplats wayke.se är helt skräddarsydd och anpassad för bilbranschen. Här kan du på ett smart sätt annonsera bilaffärer på dina egna villkor och inom ditt varumärkes ekosystem. Vi erbjuder en kvalitetssäkrad, digital marknadsplats som ger dig möjlighet att nå rätt målgrupp och presentera din bilaffär på bästa möjliga sätt.

Wayke.se
Wayke.se i siffror
1.5M

Besök per månad

6M

Sidvisningar per månad

500K

Användare per månad

Nå ut till över 500 000 bilintresserade användare

Som partner och kund till Wayke har du möjlighet att nå våra bilintresserade besökare, med ditt budskap, så att din marknadsföring blir både bredare och mer träffsäker.

Wayke.se är en ledande marknadsplats inom bilbranschen med 1,5 miljoner besök per månad. Vi har en bas på över 500 000 bilintresserade användare och med hjälp av våra digitala kanaler och tjänster kan vi förmedla relevant information och vägledning för att underlätta deras köpbeslut.

Optimerade bilannonser av högsta kvalitet

Vi säkerställer att varje bilannons innehåller rätt och relevant information, som hjälper bilköpare att fatta välgrundade beslut. Med vår erfarenhet inom bilbranschen och genom samarbeten med tillverkare, generalagenter och bilhandlare kan vi erbjuda bilannonser med objektsinformation av absolut högsta kvalitet.

car-list
IMG_0818 (1)-2

Vi paketerar hela ditt erbjudande

Vi förstår vikten av att paketera hela ditt erbjudande på ett tydligt och attraktivt sätt.

Vi samarbetar därför med partners för att säkerställa att finansieringsalternativ, försäkringsval och begagnatgarantier inkluderas i varje annons. Det gör att vi genom Wayke Marketplace kan erbjuda en marknadsledande varumärkesupplevelse för både säljare och köpare, med annonser som effektivt visar upp dina erbjudanden och tillbehör online.

Målgrupper och besökare med rätt avsikter

Besökare är på wayke.se för att titta på, förstå, leta, välja, hitta, värdera, sälja, köpa eller byta bil, eller för att undersöka relaterade erbjudanden. Inget annat – endast bilrelaterat. 

På Wayke Marketplace är det därför möjligt för dig att hjälpa både konsumenter och partners att uppleva varandra på ett kvalitetssäkrat och välinformerat sätt, utan krångel. 

Kopia av 911 jr2-1
icon-heart-purple

Wow! Älskar bilen!

icon-movil-purple

Bagageutrymmet är ett stort plus!

Plattform med guidande och relevant innehåll

Sökbeteendet kring bilköp visar att bilköpare besöker många olika plattformar under sin köpresa, såsom marknadsplatser, olika sökmotorer, sociala medier, forum, tillverkares och handlares webbsidor. 

Genom att guida besökare genom hela köpresan med relevant innehåll strävar vi efter att göra bilköpet så smidigt och enkelt som möjligt på vår fullt optimerade marknadsplats.

Fokus på bilförsäljning

På wayke.se visas dina bilannonser och ditt företag upp i en exklusiv kontext, helt utan störningsmoment eller annan reklam. Det skapar en kundupplevelse helt anpassad för branschen och som sätter dina bilar i fokus – allt för att annonserna ska uppfylla sitt syfte.

Tjänster på wayke.se

  • Köp bil
  • Sälj bil
  • Värdera bil
  • Köp online 
  • Annonsering på sociala medier
  • Provkörningar
  • Wayke Liveshopping

Låt oss på Wayke hjälpa dig att ta din bilaffär till nya nivåer. Vår dedikation till kvalitet och användarupplevelse gör wayke.se till den marknadsplats som din bilaffär förtjänar.

Relaterat innehåll

Kraftig ökning av bilköp online
Kraftig ökning av bilköp online

Andelen svenskar som klickar hem skor, kläder, kosmetika eller elektronik har ökat lavinartat de senaste åren. Bilbranschen har länge...

Agentmodellen från BMWs perspektiv
Agentmodellen från BMWs perspektiv

Från 1 januari 2024 är BMW Northern Europe live med sin direktförsäljning av MINI på den svenska marknaden. Det som är unikt för dem är att...

Därför bör du ha en hemsida anpassad för bilförsäljning
Därför bör du ha en hemsida anpassad för bilförsäljning

92% av bilköparnas köpresa sker online och över 60% av bilköparna besöker bilhandlarens webbplats innan de genomför ett köp. Sedan pandemin...

Wayke på plats 24 på Breakits lista
Wayke på plats 24 på Breakits lista

Wayke hamnar på plats 24 på Breakits lista över "Sveriges 40 mest lönsamma onoterade techbolag – som trotsar de tuffa tiderna".

Årets mäktigaste kvinnor i bilbranschen 2023
Årets mäktigaste kvinnor i bilbranschen 2023

Den 31 augusti bjöd Wayke tillsammans med MRF & Tidningen Motorbranschen in till ett event på Audi Studios i Stockholm där de mäktigaste...

Hur viktiga är begagnatgarantierna egentligen?
Hur viktiga är begagnatgarantierna egentligen?

När vi frågar besökare på wayke.se vad som får dem att känna trygghet vid ett bilköp stavas det garantier. När nu även bilbranschen tar...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer och svarar på alla dina frågor kring Wayke Marketplace eller någon annan av våra tjänster.

profile
Anton Johannesson
Head of Sales

Tel: 073 814 54 64
Epost: anton.johannesson@wayke.se