Skip to content
PARTNERPROGRAM

Tjänster  för generalagenter

Vi stärker och aktiverar varumärket för generalagenter med våra digitala tjänster anpassade för bilbranschen.

parked-cars
car-list

Förtroende och trygghet med begagnatgaranti

Vad är viktigt för bilköpare att veta innan de bestämmer sig för att köpa en bil? I vår insiktsrapport visar det sig att garantier kommer högt upp på listan. Därför har vi skapat möjligheter för dig som generalagent att stärka begagnataffären och öka tryggheten för bilköparen genom att presentera unika begagnatgarantier. 

Bilköpare som besöker wayke.se kan enkelt filtrera fram bilar med märkets begagnatgaranti och läsa mer om garantin på produkt- och landningssidorna med alla bilar som omfattas av garantin. 

Wayke i siffror
1.3M

Slagningar i Waykes
värderingsverktyg (2023)

299K

Fordon som hanterades i
plattformen (2023)

321K

Antal publicerade bilar på
wayke (2023)

Maximerad digital närvaro med en integrerad lagershop

Vår insiktsrapport visar att varumärkets egna webbplats har en stor betydelse i kundresan. Här spelar digitala touchpoints en stor roll, framför allt på grund av övergången till agentmodellen. 

Vi tror därför på idén att generalagenter ska visa upp sitt samlade begagnatlager i återförsäljarnätet. Därför har vi utvecklat en integrerad lagershop som du enkelt kan implementera på ditt varumärkes webbplats. Här kan du på egen hand anpassa lagershopen med rätt typsnitt och färger. Vi ser också till att alla bilar och annonser är optimerade med rätt data, samt att finans- och försäkringsinställningar och Köp Online-funktionaliteten följer med. 

Vi har också API:er som används av flera generalagenter för att presentera sina bilar i lager. Det medför en stor flexibilitet för design, men kräver då också mer utveckling från generalagentens sida.

car-list-2
icon-heart-purple

Wow! Älskar bilen!

icon-movil-purple

Bagageutrymmet är ett stort plus!

Oberoende recensioner av bilar med Waykes provkörning

Varje månad genomför Wayke provkörningar av flera nya bilar och modeller. Vi kan därför hjälpa dig som generalagent med provkörningar av specifika bilmodeller. Dessa provkörningar uppskattas av bilköpare som är på jakt efter oberoende recensioner. 

Under 2024 kommer vi dessutom göra varje provkörning “shoppable”, där ett shoppinglager ligger över videon. Det innebär att vi kommer kunna länka till ett stort urval av bilar och modeller, samt att kunder kan titta på bilar och provkörningar samtidigt.

Boosta engagemanget med Wayke Liveshopping

Vi utforskar ständigt nya, digitala format. Wayke Liveshopping är en populär kanal vid aktivering av nya modeller eller delar av lagret som behöver en extra push. Liveshoppningen gör det möjligt för dig att presentera bilar med mer personligt och inkluderande innehåll. Vi lägger också på ett shoppinglager som driver visningar och leads till just den del av lagret som du vill aktivera.  

icon-heart-purple

Praktisk bil för en stor familj som vår!

icon-movil-purple

Hur lång räckvidd är det?

Annonsering på Facebook och Instagram till rätt målgrupper

Som partner till Wayke gör vi det möjligt för dig som generalagent att annonsera ditt befintliga lager från den auktoriserade handeln på Facebook och Instagram. Tack vare Waykes integrationer med Meta, i kombination med vår egen besöksdata på wayke.se, kan vi leverera pricksäkra annonser och skapa kampanjer som levererar höga CTR-nivåer och nya leads. 

Relaterat innehåll

Nybilsmarginalerna pressas - begagnatmarknaden blir allt viktigare
Nybilsmarginalerna pressas - begagnatmarknaden blir allt viktigare

Det har länge talats om ett stundande paradigmskifte. En bransch förändrad i grunden. Vid det här laget är inte längre frågan om...

Vilka blir branschens mäktigaste kvinnor 2024?
Vilka blir branschens mäktigaste kvinnor 2024?

Den 5 september bjuder Wayke tillsammans med MRF & Tidningen Motorbranschen in till ett event i Stockholm där de mäktigaste kvinnorna i...

5 tips för hur du optimerar din annonsering och försäljning av bil
5 tips för hur du optimerar din annonsering och försäljning av bil

Med enkla medel kan du få ut mer av din annonsering och försäljning av bil. Här ger vi ge dig några konkreta tips om hur du kan jobba...

Kraftig ökning av bilköp online
Kraftig ökning av bilköp online

Andelen svenskar som klickar hem skor, kläder, kosmetika eller elektronik har ökat lavinartat de senaste åren. Bilbranschen har länge...

Din Bils syn på agentmodellen
Din Bils syn på agentmodellen

Övergången till agentmodellen för Audi har skett gradvis. Den började med Fleet Agency där alla elbilar som såldes till stora och...

Agentmodellen ur Cupras synvinkel
Agentmodellen ur Cupras synvinkel

Den 1 november 2022 gick CUPRA över till att sälja alla elbilar direkt från generalagenten. Eva-Maria Elstner är ansvarig för den digitala...

Kontakta Sofia och boka ett möte idag


Kontakta oss för att diskutera hur vi tillsammans kan stärka din position som generalagent och öka försäljningen av dina bilar.

COMING SOON

Sida under uppbyggnad!

Vi jobbar just nu på att få upp innehållet till den här sidan.

Tack för din förståelse och välkommen tillbaka!