Skip to content

BLOGG

Nybergs Bil: 50% fler sidvisningar med Wayke Website

Nybergs Bil: 50% fler sidvisningar med Wayke Website

Nybergs Bil AB, med verksamhet i Jönköping, Nässjö och Habo, säljer runt
3 500 nya och begagnade bilar årligen. För att hålla jämna steg med den digitala utvecklingen och förbättra sin onlinenärvaro, valde Nybergs Bil att implementera webblösningen Wayke Website i februari 2023. Här delar kommunikationschef Susanne Enger med sig av erfarenheterna och fördelarna med plattformen.

Utmaning

Nybergs Bil upplevde att deras tidigare lösning inte höll måttet när det kom till moderna bilsökfunktioner och dataintegration. De saknade proaktivitet och branschexpertisen från sin tidigare samarbetspartner, vilket resulterade i ett både tidskrävande och kostsamt upplägg.

- Varje gång vi ville göra en ändring fick vi beställa det av webbyrån, och specificera tydligt exakt vad vi ville ha. De var bra på webbutveckling men inte experter på hur bilar ska visas, säger Susanne Enger.

Susanne-Enger-1-1
Susanne Enger, kommunikationschef Nybergs Bil

Då Nybergs Bil redan nyttjade Waykes plattform för sin hantering av begagnathandel föll det sig naturligt att utforska fler av Waykes tjänster.

Lösning

Wayke Website är en CMS-lösning specialanpassad för bilförsäljning, byggd av moduler. Lösningen har en unik funktionalitet för bilar i lager, det vill säga en sida där man kan visa upp alla begagnade bilar som är ute till försäljning. 

Med Wayke Website fick Nybergs Bil en plattform som kombinerar den senaste teknologin med stor kunskap och erfarenhet av bilförsäljning online. Plattformen erbjuder en användarvänlig administration, vilket gör det enkelt för Nybergs Bil att hantera och uppdatera innehåll. Dessutom är lösningen SEO-anpassad och har en responsiv design, vilket garanterar att webbplatsen alltid ser bra ut på alla enheter.


Nybergs Bil

Susanne Enger om varför de valde Wayke:

– Wayke kändes modernt och fräscht, och de jobbar mer med hur människor faktiskt söker på bilar. Wayke är outstanding i hur man gör bilsök och hur man presenterar bilarna, säger Susanne Enger.

Lägg till en rubrik

 

Resultat

Sedan lanseringen har Nybergs Bil sett en markant ökning av trafik till sin webbplats. En av de främsta orsakerna till framgången är den avancerade tekniken och kontinuerliga utvecklingen. På plattformen implementeras ständigt nya funktioner för att möta handlarnas behov. Det innebär att Nybergs Bil alltid har tillgång till den senaste teknologin utan att behöva begära specifika uppdateringar. Detta har resulterat i en markant ökning av sidvisningarna:

– Vi såg de sju första månaderna att vi ökade antalet sidvisningar i snitt med nästan 50% per månad, rapporterar Susanne Enger.
 
Ekonomiskt sett är Wayke Website också mycket fördelaktigt, upplever Susanne Enger.

– Vi räknade ganska snabbt ut att den kostnaden vi hade fått lägga på att utveckla en egen sajt, tar det många år innan vi är uppe i med Wayke. Nu har vi en fast månadskostnad. Det är väldigt mycket mer kostnadseffektivt.
 
Dessutom uppskattar Nybergs Bil den utmärkta supporten från Wayke, vilket innebär snabb och tydlig återkoppling samt en flexibel och lyhörd hantering av deras behov. Susanne berättar att reaktionerna från deras kunder varit mycket positiva. Det har blivit enklare för kunderna att hitta relevanta bilar och presentationen av fordonen online har förbättrats. Allt detta tillsammans har lett till en mer effektiv och framgångsrik digital närvaro för Nybergs Bil.

Fördelar med Wayke Website enligt Nybergs Bil

  • Ökad tillgänglighet och synlighet: Markant ökning av sidvisningar och besökare.
  • En plattform som utvecklas kontinuerligt: Wayke är branschexperter och proaktiva. Mot en fast månadskostnad får alla med Wayke Website ta del av all ny funktionalitet och utveckling.
  • Användarvänligt: Smidig hantering och uppdatering av innehåll med drag-and-drop-funktioner och responsiv design optimerad för alla enheter.
  • Kostnadseffektivitet: Lägre kostnader jämfört med att utveckla en egen webbplats och kontinuerliga uppdateringar som håller webbplatsen modern och konkurrenskraftig.


    Till Nybergs Bils hemsida




    Vill du veta mer?

    Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra case eller tjänster.

 

 

 

 

 

Håll koll på det senaste inom bilbranschen

Prenumerera på bloggen och få våra senaste nyheter skickade direkt till din inkorg.