Skip to content

BLOGG

Wayke på plats 24 på Breakits lista

Wayke på plats 24 på Breakits lista

Wayke hamnar på plats 24 på Breakits lista över "Sveriges 40 mest lönsamma onoterade techbolag – som trotsar de tuffa tiderna".

Wayke tar, efter förra årets utnämning som ett av de hetaste tillväxtbolagen, plats på Breakits lista över Sveriges 40 mest lönsamma techbolag. Resan hit har varit allt annat än rak men övertygelsen har aldrig bleknat.

 

- Väldigt många är förvånade över vad Wayke blivit, ett väloljat SaaS-bolag som hamnar på listor över de mest lönsamma och snabbväxande techverksamheterna i Sverige. Många, inklusive de som sätter oss på listorna, har räknat ut oss under åren men vi själva har aldrig tappat hoppet. Även om jag måste erkänna att jag också häpnar över hur snabbt Svenska bilbranschen har ställt om för att möta utmaning på utmaning och hur pass populära våra digitala tjänster har blivit, säger Sofia Forsling, Sverige vd.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som tagit oss hit.Om Wayke

Wayke är ett Saas-bolag som driver den tekniska utvecklingen framåt i hela bilbranschen och levererar tjänster som används på daglig basis av bilhandlare och partners över hela Sverige och Norge.

Vi driver också en marknadsplats online med kontrollerade fordon från nästan alla Sveriges bilhandlare. Hos oss kan du tryggt köpa, sälja och värdera din bil och samtidigt lära dig mer om bilmarknaden.

Håll koll på det senaste inom bilbranschen

Prenumerera på bloggen och få våra senaste nyheter skickade direkt till din inkorg.